Vrije tijd en ontspanning

SingleMama.nl

 
 

Vrije tijd en ontspanning

Als moeder alleen hunker je naar tijd voor jezelf. De kostbare vrije tijd die je hebt zal je dan ook goed benutten. Ontspanning is belangrijk, het hoeft niet eens zo lang te duren. Een uurtje naar de kapper kan je al even uit de dagelijkse beslommeringen halen. Fijner is het om echt een dag of weekend voor jezelf te plannen, hier kom je echt van bij en je hebt weer energie voor de kinderen en de  nieuwe werkweek.

Suggestie : Het boek Relax van Monique Jansse en Barbara Vos.De 25 beste plekken in en om Nederland om uitbundig te relaxen.

Ja daar zit je dan thuis als single mama op de bank. Op de bank zal je niemand tegenkomen dus moet je actie ondernemen !
Wat zijn de do's en don'ts om van je eerste date een echt succes te maken?
Er zijn vele mogelijkheden om je kinderen te vervoeren. Als je niet in het bezit bent van een auto, of als het niet nodig is om de auto te gebruiken is een goed alternatief de bakfiets.
Vrije tijd voor jezelf, het lijkt alsof je er nooit aan toe komt. Ga eens naar de kapper, schoonheidsspecialiste, dagje naar de sauna of koop iets leuks voor jezelf!
De wereld ziet er meteen een stuk rooskleuriger uit, je bent tot over je oren verliefd. Geniet van het samen zijn (als het even kan) en bouw het contact langzaam op.
Voor nieuwe sociale contacten kun je bijvoorbeeld naar de sportschool gaan of een hobby uitzoeken waar je mensen leert kennen.
Sporten is een goede manier om er even helemaal uit te zijn.
Eindelijk een beetje tijd voor jezelf! je bent onder de mensen en kan weer even op volwassen niveau praten.