Dating

SingleMama.nl

 
 

Dating

Ja daar zit je dan thuis als single mama op de bank. Op de bank zal je niemand tegenkomen dus moet je actie ondernemen!

Er zijn vele datingsites te vinden op het internet. On line daten is toch even anders dan iemand ontmoeten tijdens een avondje uit. Zorg ervoor dat je een leuk profiel schrijft  en duidelijk maakt waar je naar op zoek bent (vaste relatie, date, vriendschap etc)  Probeer een ander te leren kennen en neem hiervoor de tijd wees voorzichtig met het geven van je  e- mail adres en telefoonnummer.

Dan je eerste date ! Zorg ervoor dat je er goed verzorgd uitziet. Plan de afspraak in een voor jou veilige omgeving (cafe, restaurant). Handig is het om voor de date mobiele telnrs. uit te wisselen zodat je elkaar kan bellen als je elkaar niet herkent, of vantevoren iets af te spreken hoe je de ander herkent. Geef je date niet teveel zekerheid en hou het mysterieus, laat hem de jacht voeren je bent de moeite waard ! 

On line daten niets voor jou, dan heb je ook nog de singlefeesten (vaak te vinden in kranten of  internet) Leuk is het om hier samen met iemand naar toe te gaan, als het dan niets is heb je altijd nog een gezellige avond met diegene waarmee je bent.

Verder is het altijd handig om in je omgeving te laten weten dat je single bent. Wie weet heeft je broer,vriendin, buurvrouw nog wel een leuke single man in de aanbieding en regelen ze spontaan een etentje waarbij jij ook aanwezig bent.

Lees meer over do’s en don’ts tijdens je eerste date

Single moeder zit niet stil op dategebied

Mannen geïnteresseerd in een vrouw met kind.

Wie denkt dat het moederschap single vrouwen in de weg staat om te daten, heeft het mis. Bijna negen van de tien single moeders zijn in voor een leuke date. In Nederland is bijna een vijfde van de single vrouwen moeder. Het percentage vaders onder de singles is 7 procent.

Meer dan de helft van de Nederlandse mannelijke singles vindt het geen probleem om op date te gaan met een vrouw die één of meerdere kinderen heeft uit een vorige relatie. Hoewel dat niet voor iedereen geldt, worden de meeste mannen die een vrouw daten in deze levensfase niet verrast doordat er al een kind is. Sterker nog, vaak zijn ze zelf ook toe aan een gezin!

 

Lexa.nl

Lexa.nl, opgericht in 2002, is één van de pioniers in de online dating sector. De community van singles biedt members de beste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. In Nederland is Lexa.nl verantwoordelijk voor 35.000 dates per week.